Kuka Matti? Vieraskirja Linkit Yhteystiedot Vaalimuistoja Etusivu


Matti Tulla
Keskustie 9
51200 Kangasniemi

Puh. 0400 655 692

matti.tulla(a)tulla.fi

Matin Facebook-sivut

 
Tervetuloa nettisivuilleni!

Tervetuloa tutustumaan minuun ja ajatuksiini. Nämä sivut ovat tärkeä kaksisuuntainen tiedon väylä. 

HUOM! Sivustosta löydät tietoa ja tunnelmia myös edellisistä vaalikampanjoistani. 


AJANKOHTAISTA

Matti Tulla ehdolla Etelä-Savon Yrittäjien puheenjohtajaksi

Kangasniemen Yrittäjät ry esittää Matti Tullaa suurempiin haasteisiin. Hänen johdollaan jäsenmäärämme on kasvanut 50 % järjestäytymisasteen ollen nyt ESY:n huippua. Katsomme, että Matilla on annettavaa maakunnalle.

Matti itse kertoo:

"Minulla on laaja järjestötoiminnan tuntemus kylältä maailmalle. Toimin SY:n hallituksen varajäsenenä, Keskustan puoluehallituksen varajäsenenä ja Keskustan yrittäjävaliokunnan jäsenenä. Olin Ympäristöyritysten liiton hallituksen jäsen 18 vuotta, osan ajasta työvaliokunnassa.

Maakuntatasolla merkittävimmät tehtävät ovat olleet Mikkelin ammattikoulun hallituksen jäsen sekä nykyiset maakuntahallituksen jäsen sekä Keskustan piirihallituksen vpj. Olen toiminut mm. Jyväskylän Ylioppilaskunnan pj:na sekä lukuisissa kunnallisissa luottamustehtävissä.

Kaksissa eduskuntavaaleissa olen kiertänyt Etelä-Savon maakunnan kaikki kunnat läpi. Enää en ole siihen käytettävissä. Koen saaneeni tästäkin hyvää tuntemusta maakunnan yrittäjien asioihin.

Tunnen, että minulla olisi annettavaa yrittäjä- ja elämänkokemukseni myötä koko järjestökentälle yhteisten etujemme ajamisessa."

Uusi puheenjohtaja valitaan Etelä-Savon Yrittäjien vuosikokouksessa 15.10.2014. Kokouspaikkana on Punaisen piipun kievari, Kauraleiväntie 10, Nuutilanmäki (Juva).

Lähde: Kangasniemen Yrittäjien www-sivut

>> webmaster